Profilbildet til Helene89Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til agderProfilbildet til chipProfilbildet til KvastenProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til CleoProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28
Profilbildet til SvetikProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til dogbayProfilbildet til røyskattaProfilbildet til ZaxProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til trisvikProfilbildet til kennethProfilbildet til Slappen72Profilbildet til vanosm52Profilbildet til ValeriaProfilbildet til BrumProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Insomnia
  • 3 år, 10 måneder siden

    Latex50

    Latex50 skrev en oppdatering 3 år, 10 måneder siden

    bmonline.datingbuddies.com

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje