Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Tony21Profilbildet til StaaleProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til dp72Profilbildet til Oslo27Profilbildet til CharlesProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til veilchenProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 år
Profilbildet til No StringsProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til nada000Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Isabella10Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MehtevasProfilbildet til LenemorProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Lica89Profilbildet til DragongirlProfilbildet til troendern93

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje