Profilbildet til Donatello21Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til nafaProfilbildet til bby123Profilbildet til MizzyProfilbildet til GeiriProfilbildet til Tony21Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til ErogenProfilbildet til Tiger
Profilbildet til KongenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Anne72Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til bergen89Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til KaisaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til HommeProfilbildet til binittedal31

latexthing

@latexthing
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt latexthing:Disse profilene har latexthing besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

latexthing

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje