Profilbildet til lalaparProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til ChivasProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til synnyProfilbildet til LathamsProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Androx0
Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til kennethProfilbildet til NordlandProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til talkmanProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Passivg19Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til henrkjarProfilbildet til godheksaProfilbildet til dia***Profilbildet til Caleron86Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til BergenoProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

latexthing

@latexthing
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt latexthing:Disse profilene har latexthing besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

latexthing

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje