Profilbildet til m52aProfilbildet til AlekProfilbildet til LilliMyProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til windel999Profilbildet til TabbeProfilbildet til engenanjaProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TengilProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Ntrøndere
Profilbildet til dia***Profilbildet til nord88Profilbildet til Skeva91Profilbildet til NannaProfilbildet til sjømannProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Par på camProfilbildet til XL KukkProfilbildet til På_søkProfilbildet til chipProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til dp72Profilbildet til BjornchProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til CrossOda

Latexleah

@latextranny
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Søker kontakt med en latex/gummi mann eller transe i Oslo/Akershus Når du evt har svar så tar vi det videre derfra Vis
Disse profilene har besøkt Latexleah:Disse profilene har Latexleah besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Latexleah

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Fetish

Hva jeg liker best

Latex og gummi

Hva jeg hater mest

falske profiler og løgnere

Fritekst

Latex/gummi TV/dukke søker kontakt med andre 40-70 år som liker å kle seg i latex, gummi, PVC og soft plast.ol.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje