Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til JontassProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til skurk3Profilbildet til ExodiaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til .tvliseProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ChivasProfilbildet til cruisefrøkna
Profilbildet til fadedProfilbildet til KospieProfilbildet til SimProfilbildet til akane21Profilbildet til Roger84Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til RuienProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til runAProfilbildet til mrtoreProfilbildet til sølProfilbildet til TabbeProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til Man30303Profilbildet til Shyroxya
  • 4 år, 3 måneder siden

    latex66

    latex66 ble et registrert medlem 4 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje