Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AndroidProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til NannaProfilbildet til ToremannProfilbildet til toro60Profilbildet til LatexmannProfilbildet til YouwishProfilbildet til No StringsProfilbildet til zailoProfilbildet til Grom87Profilbildet til shaftyProfilbildet til nelg90Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til JM28Profilbildet til agderProfilbildet til virtuveProfilbildet til stuve92Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til SussProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til sexworker202Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til TigerProfilbildet til HardRockProfilbildet til RonnProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Ely

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje