Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til *Punky*Profilbildet til LauVauProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Nic94Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ErogenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til NjordProfilbildet til MusashiProfilbildet til TonyMontana
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til vickycdProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til monique tvProfilbildet til BergenoProfilbildet til superteddProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til SarlimeProfilbildet til johnrunProfilbildet til OdinProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Suss
  • 4 år, 3 måneder siden

    latex66

    latex66 endret profilbildet sitt 4 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje