Profilbildet til AzathothProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til lovebbwProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til TabbeProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til SammiProfilbildet til ShineProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til andy1988Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Tomas89bergen
Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til andy1988Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til nord88Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til TabbeProfilbildet til Mossing34Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Odin

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje