Profilbildet til TordenspydProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Par på camProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til MatteStProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til RantazticProfilbildet til Natasha93Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til XenaProfilbildet til GeiriProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Passivg19Profilbildet til love one another
Profilbildet til førdeparetProfilbildet til OsloG21Profilbildet til hgsd1Profilbildet til maritaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til sjømannProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til HommeProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til JaNuS

latex66

@latexvamp
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt latex66:Disse profilene har latex66 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje