Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til love one anotherProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til StrazoProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til lovebbwProfilbildet til IronheartProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til AlesioProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MedusaProfilbildet til shado33Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Sarlime
Profilbildet til ShjalomProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til SnæxProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Joey77Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til jonas93Profilbildet til nafaProfilbildet til CleoProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til OlavsenProfilbildet til runAProfilbildet til OpplandsM, voksen

lauralove

@laura2
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt lauralove:Disse profilene har lauralove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje