Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til krsflortProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til EvensProfilbildet til MortenBProfilbildet til jente2011Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til KWGProfilbildet til shado33Profilbildet til sverre89Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til TorolavProfilbildet til SigvegalProfilbildet til kennethProfilbildet til AskimMann
Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ErogenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til BabyWProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til joniProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Lica89Profilbildet til trannyboyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Matiine123Profilbildet til ElyProfilbildet til BittenProfilbildet til bunnyProfilbildet til ZaxProfilbildet til GjøvikKvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje