Profilbildet til MusashiProfilbildet til Caleron86Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til PSYllonProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til urokraakeProfilbildet til bunnyProfilbildet til JustinProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til NeonProfilbildet til beitoProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til GeiriProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Singel49Profilbildet til vanosm52
Profilbildet til LadyStarProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Man30303Profilbildet til RockDudeProfilbildet til moss73Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til orro75Profilbildet til JaNuSProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til englevingerProfilbildet til sjømannProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Crazy92Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Bukowski69

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje