Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til El DiabloProfilbildet til latex66Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til GeiriProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til synnyProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Larsn
Profilbildet til sola50Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Modesty56Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til RantazticProfilbildet til freaky2Profilbildet til Dotto81Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til yanaProfilbildet til BergenoProfilbildet til someboyProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Zuurie2

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje