Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til 2KosProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til godsg1Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til bakerProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til silverProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Stavanger
Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Latex44Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til zailoProfilbildet til IronheartProfilbildet til KristiansenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til gummihelge

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje