Profilbildet til JustinProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til jan50Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Dotto81Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til BadboyProfilbildet til bunnyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til monique tvProfilbildet til XenaProfilbildet til fotfetisj
Profilbildet til TingTongProfilbildet til LatexleahProfilbildet til AsveigProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Fin g30Profilbildet til pitt76Profilbildet til BrumProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til harepusenProfilbildet til RosjerProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Reina21Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Kjellar

Oliver Paz

@ldioliver53182
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oliver Paz:Disse profilene har Oliver Paz besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje