Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til AlesioProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til sjømannProfilbildet til MaykieProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til NordlandProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til gameroslProfilbildet til Javhax
Profilbildet til AsveigProfilbildet til MortenBProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til GogT1971Profilbildet til coolchic101Profilbildet til ShjalomProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Kas=)Profilbildet til MizzyProfilbildet til BottomProfilbildet til PhenrikProfilbildet til PlatinumProfilbildet til !BK5dude34!

Oliver Paz

@ldioliver53182
aktiv 5 dager, 6 timer siden
Disse profilene har besøkt Oliver Paz:Disse profilene har Oliver Paz besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje