Profilbildet til TempenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til RJProfilbildet til Isabella10Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til RAPID4Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til JosepProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til testomanProfilbildet til TommybProfilbildet til jente2011
Profilbildet til guttenProfilbildet til carogirlProfilbildet til sølProfilbildet til BabyWProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til krsflortProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til RomeoProfilbildet til Tine cdProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til GogT1971

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje