Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LeneaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til NallexyProfilbildet til TheMissProfilbildet til OralProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til GoldenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Roger84Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til carogirlProfilbildet til krsflort
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NightdiverProfilbildet til nattroseProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Latex50Profilbildet til freaky2Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til StaaleProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Roger84Profilbildet til MannValdresProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til dia***Profilbildet til Goodgirl-GoneBAD

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje