Profilbildet til AlesioProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Androx0Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til sola50Profilbildet til NordlandProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til Angel84Profilbildet til sluggernProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Andersen89Profilbildet til BullseyeProfilbildet til RuienProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til ZaxProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til LærerenProfilbildet til coolchic101Profilbildet til NikkiSissy

Oliver Paz

@ldioliver53182
aktiv 5 dager, 6 timer siden
Disse profilene har besøkt Oliver Paz:Disse profilene har Oliver Paz besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje