Profilbildet til Tyber30Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til karlaaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til TommybProfilbildet til Tine cdProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til superteddProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Angel4uProfilbildet til SamehadaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til jens41Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til maler.nProfilbildet til vanosm52Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til PussiProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til TorolavProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BluwProfilbildet til TigerProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til mrtore

Oliver Paz

@ldioliver53182
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oliver Paz:Disse profilene har Oliver Paz besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje