Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Handyman31Profilbildet til sweden boyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til bait69Profilbildet til BjornchProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til nina1992Profilbildet til Mr.XProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KristiansenProfilbildet til TabbeProfilbildet til TempenProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Svantepri
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til staalmannenProfilbildet til davidandreProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til snirlenProfilbildet til fridafridaProfilbildet til sola50Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til ArousalProfilbildet til IronheartProfilbildet til babybooProfilbildet til kinky667

Oliver Paz

@ldioliver53182
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oliver Paz:Disse profilene har Oliver Paz besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje