Profilbildet til NallexyProfilbildet til XenaProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til AnMy99Profilbildet til .tvliseProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ArousalProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til HexaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til NannaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til StianProfilbildet til Lululuu
Profilbildet til joniProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til JimBodenProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til AmpriProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ScorpionProfilbildet til FreshnessProfilbildet til BluwProfilbildet til DjeimiProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til TorolavProfilbildet til AndroidProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Angrybean

Oliver Paz

@ldioliver53182
aktiv 5 dager, 6 timer siden
Disse profilene har besøkt Oliver Paz:Disse profilene har Oliver Paz besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje