Profilbildet til TearyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til XL KukkProfilbildet til HebroProfilbildet til GoldenProfilbildet til Niko9Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til MedusaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til akane21Profilbildet til NinnaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Ole Kristian 1990
Profilbildet til RuienProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Trappani89Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til agderProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til SussProfilbildet til skurk3Profilbildet til KaisaProfilbildet til pia1975Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til TheMissProfilbildet til læremestervestfold

Oliver Paz

@ldioliver53182
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oliver Paz:Disse profilene har Oliver Paz besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje