Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til hank95Profilbildet til BjoernProfilbildet til vårkåtProfilbildet til vekten75Profilbildet til coolchic101Profilbildet til AndyrjProfilbildet til KimmernProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Bimann43Profilbildet til jannis25Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til zailoProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til blaithin
Profilbildet til jente2011Profilbildet til IntrMannProfilbildet til apeeassProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til RuienProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MusashiProfilbildet til ArousalProfilbildet til MissProfilbildet til carogirlProfilbildet til RogermadsProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Mass SageProfilbildet til gamerosl

Oliver Paz

@ldioliver53182
aktiv 5 dager, 6 timer siden
Disse profilene har besøkt Oliver Paz:Disse profilene har Oliver Paz besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 37 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 37 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje