Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Slave g23Profilbildet til MissProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Mindy000Profilbildet til SvantepriProfilbildet til JimBodenProfilbildet til MaykieProfilbildet til AyakachanProfilbildet til jannis25Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KWGProfilbildet til shinY_Profilbildet til Bullseye
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til freezinProfilbildet til qwerty19Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til HexaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til PussiProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til shaftyProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Hilde79Profilbildet til freaky2Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Alexander44

Oliver Paz

@ldioliver53182
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Oliver Paz:Disse profilene har Oliver Paz besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Oliver Paz

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje