Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til shado33Profilbildet til AyakachanProfilbildet til kennethProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til windel999Profilbildet til SpindelProfilbildet til parivestProfilbildet til synnyProfilbildet til PSYllonProfilbildet til LissaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til just myself
Profilbildet til veilchenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Modesty56Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til RixnProfilbildet til MortenBProfilbildet til NinnaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Pussi

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje