Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til chipProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til PussiProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Lars80Profilbildet til lekenergodProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til DorransProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Erik1337Profilbildet til HornyAdults_org
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til NataProfilbildet til KospieProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til TuttaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til nelg90Profilbildet til Trh1980Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til KristiansenProfilbildet til kennethProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Elleseus

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje