Profilbildet til DrYvilProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til DragongirlProfilbildet til AndiiProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til two-playfulProfilbildet til miss76Profilbildet til ToyenProfilbildet til AlekProfilbildet til Man30303Profilbildet til Lez 40Profilbildet til nina1992
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til LærerenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til NylongummiProfilbildet til poopITboyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til buskerud

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje