Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til DonGrisProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Mass SageProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Søkerdominantkvinne
Profilbildet til MrbigProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til par3427Profilbildet til jan50Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til bunnyProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ElviraProfilbildet til virtuveProfilbildet til Mass SageProfilbildet til SpindelProfilbildet til Huldra89Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til angelica96Profilbildet til -bg-xxx-

leandro

@leandro
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje