Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til PhenrikProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til VictorProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til BittenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til englevinger
Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til jannis25Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Lez 40Profilbildet til DonGrisProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ChrisCProfilbildet til mann oslProfilbildet til shado33Profilbildet til Sublime81

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje