Profilbildet til EvensProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til coolchic101Profilbildet til DjeimiProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til TabbeProfilbildet til westpar76Profilbildet til simonaProfilbildet til elghodeProfilbildet til Siba44Profilbildet til Sonny55Profilbildet til ManimalProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til mann oslProfilbildet til NallexyProfilbildet til SissyShirley
Profilbildet til ChivasProfilbildet til LokerProfilbildet til AlexsProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Man30303Profilbildet til ElleseusProfilbildet til BullseyeProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til ole322Profilbildet til buskerudProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Helene89Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til HommeProfilbildet til cat68

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje