Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Kalle2Profilbildet til SigvegalProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til BottomProfilbildet til MolliProfilbildet til Reina21Profilbildet til førdeparetProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Grom87Profilbildet til SakoProfilbildet til Siba44Profilbildet til @nn@Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Oslo 44
Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til MizzyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til VictorProfilbildet til Nic94Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Isabella10Profilbildet til JaNuSProfilbildet til nord88Profilbildet til JM28Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til hgsd1Profilbildet til jenand

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje