Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til BluwProfilbildet til AlekProfilbildet til Bimann43Profilbildet til mrroyalProfilbildet til golfbearProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til xantippeProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Sako
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Lill17Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til HommeProfilbildet til poopITboyProfilbildet til foresterProfilbildet til LamatryneProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til SjtProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Niko9

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje