Profilbildet til NordlandProfilbildet til Tony21Profilbildet til bwillyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til AndiiProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til LissaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til MissProfilbildet til TommybProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til naitsProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til AlekProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til burndocProfilbildet til Njord

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje