Profilbildet til Linda_25Profilbildet til ArielProfilbildet til RonnProfilbildet til SoffiProfilbildet til SuzProfilbildet til C.lop14Profilbildet til NyssaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til TordenspydProfilbildet til IronheartProfilbildet til Man30303Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til love one anotherProfilbildet til knutbrg
Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Grom87Profilbildet til RosjerProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til NyssaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Latex50Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til blaithin

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje