Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Telemann88Profilbildet til ArconadaProfilbildet til FinelineProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til LadysmanProfilbildet til SadominatorProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Dotto81Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til jente2011Profilbildet til SkårnesProfilbildet til BergenoProfilbildet til AlexanderProfilbildet til gebbensladd
Profilbildet til bakerProfilbildet til MissyMooProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til babybooProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til freezinProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til KogKProfilbildet til LamatryneProfilbildet til LauVauProfilbildet til KvinnenProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til ShjalomProfilbildet til elghodeProfilbildet til KinkyBiJente

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje