Profilbildet til ingoladProfilbildet til L_KProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til someboyProfilbildet til shivaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til DavinciProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til faithProfilbildet til *Punky*Profilbildet til @nn@Profilbildet til YouwishProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til GiggSProfilbildet til LilleKee
Profilbildet til KatherineProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til leandroProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til AlexsProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til CharlesProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SamehadaProfilbildet til LokerProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til MannValdres

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje