Profilbildet til BullseyeProfilbildet til GogT1971Profilbildet til AlekProfilbildet til Crazy92Profilbildet til halloisProfilbildet til Lez 40Profilbildet til LathamsProfilbildet til Modesty56Profilbildet til charlotee23Profilbildet til latino123Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til vanosm52Profilbildet til TabbeProfilbildet til Plu2Profilbildet til Kalle2Profilbildet til bwilly
Profilbildet til uzi69Profilbildet til kjelli77Profilbildet til kaiasoProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til charlotee23Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til FreshnessProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til JupiterProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Kas=)

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje