Profilbildet til nada000Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Donatello21Profilbildet til colargolProfilbildet til harepusenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til HazeProfilbildet til agderProfilbildet til SportoguyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BecksProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Bergeno
Profilbildet til elghodeProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til JiJiProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til jente2011Profilbildet til NeonProfilbildet til Slappen72Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til AndiiProfilbildet til NyssaProfilbildet til sølProfilbildet til InsomniaProfilbildet til SjtProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til pierceddickProfilbildet til soulofkitchen

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje