Profilbildet til xdresserProfilbildet til bakerProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Handyman31Profilbildet til NylongummiProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til sjømannProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ArconadaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til TorolavProfilbildet til VictorProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til sweettortureProfilbildet til JM28Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til YouwishProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til dogbayProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Læreren

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje