Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til DjeimiProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til kmfantProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Par på camProfilbildet til ElviraProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til SvetikProfilbildet til Hilde79
Profilbildet til SimProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til IntrMannProfilbildet til RuienProfilbildet til 59modellProfilbildet til AnMy99Profilbildet til LathamsProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til MannValdresProfilbildet til BotanicalProfilbildet til NallexyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Mass SageProfilbildet til temptation

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje