Profilbildet til j18elverumProfilbildet til jenandProfilbildet til AzathothProfilbildet til AvalonProfilbildet til AndroidProfilbildet til SpindelProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Tara84Profilbildet til ole322Profilbildet til sverre89Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ballder
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til temptationProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til johnrunProfilbildet til bamsefarProfilbildet til HexaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til XjanneProfilbildet til ole322Profilbildet til NjordProfilbildet til Butt Farmer

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje