Profilbildet til naitsProfilbildet til bakerProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Tara84Profilbildet til ManimalProfilbildet til agderProfilbildet til swedmanProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til temptationProfilbildet til SuzProfilbildet til andy1988Profilbildet til LatexmannProfilbildet til XL KukkProfilbildet til AndroidProfilbildet til 25slank0sl0
Profilbildet til HardRockProfilbildet til shinY_Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til vanosm52Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til EscobarProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til virtuveProfilbildet til MissyMooProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Al Spacey

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 27 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 27 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje