Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Tine cdProfilbildet til two-playfulProfilbildet til JupiterProfilbildet til Mr.XProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til fridafridaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til CindyCDProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Matiine123Profilbildet til OsloG21Profilbildet til SoffiProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Hexa
Profilbildet til OralProfilbildet til Per SProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til guttenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til bakerProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til AlexanderProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til jenandProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Jan46Profilbildet til Stine1986

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

leandro

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Kortvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Deilig god sex

Fritekst

Er en sexglad mann som liker å være dominant. ser etter ei jente som elsker sex, som liker å bli ledet og som elsker både å gi nytelse og å få nytelse. Jeg elsker selv begge deler. Jeg er ganske åpen om hva du måtte ønske deg av sextreff så ikke vær sjenert.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje