Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til LadyStarProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til MeeowProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til skurk3Profilbildet til bad666boyProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til PussiProfilbildet til JaNuS
Profilbildet til apeeassProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til PSYllonProfilbildet til CulprateProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til ArielProfilbildet til PussiProfilbildet til Latex50Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til agderProfilbildet til Handyman40Profilbildet til bunnyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Roger84

leandro

@leandro
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

leandro

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Kortvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Deilig god sex

Fritekst

Er en sexglad mann som liker å være dominant. ser etter ei jente som elsker sex, som liker å bli ledet og som elsker både å gi nytelse og å få nytelse. Jeg elsker selv begge deler. Jeg er ganske åpen om hva du måtte ønske deg av sextreff så ikke vær sjenert.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje