Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NeonProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til CulprateProfilbildet til VildeeeProfilbildet til BotanicalProfilbildet til latex66Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ToremannProfilbildet til bergen89Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ani5
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til OlavsenProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til BecksProfilbildet til ZeroProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Siba44Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Roger84Profilbildet til sluggernProfilbildet til orro75Profilbildet til chipProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Olagutten
  • 2 år, 1 måned siden

    Pito

    Pito Posted an update in Eros Chat 2 år, 1 måned siden

    Ny her. Hvordan funker dette?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje