Profilbildet til par_30Profilbildet til NightdiverProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til NordlandProfilbildet til TorolavProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til temptationProfilbildet til kajabiProfilbildet til urokraakeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til simonaProfilbildet til Reina21Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til veilchen
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til binittedal31Profilbildet til KogKProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mr.XProfilbildet til ToyenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til golfbearProfilbildet til Slappen72
  • 2 år, 2 måneder siden

    lekenergod

    lekenergod Posted an update in Hjelp 2 år, 2 måneder siden

    Jeg er blitt bannet, og jeg skjønner ikke hvorfor?
    Hvis moderator mener jeg er mann, så sjekk profilbildet mitt. Jeg byttet det nå.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje