Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til jan50Profilbildet til mrtoreProfilbildet til RJProfilbildet til Donatello21Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til beitoProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til CdrypaProfilbildet til stian93Profilbildet til OpplandsPar
Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til afrikarProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til SussProfilbildet til trond`enProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SuzProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til JiJiProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til GeeFunk

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje