Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til DodraugenProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til vekten75Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til xantippeProfilbildet til MoaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til burndocProfilbildet til ElinesProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ingoladProfilbildet til LadyStarProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til MissMProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til TordenspydProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til stuve92Profilbildet til Caleron86Profilbildet til AvalonProfilbildet til kinky667Profilbildet til Donatello21Profilbildet til kastrdProfilbildet til troendern93

lekentpar28

@lekentpar28
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt lekentpar28:Disse profilene har lekentpar28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje