Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til jan50Profilbildet til JontassProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til freaky2Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til xantippeProfilbildet til zailoProfilbildet til SiljeProfilbildet til parivestProfilbildet til AfroManProfilbildet til mindwtoProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til kajabiProfilbildet til EvensProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til ShineProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Natasha93Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til poffenProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til AngelManProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til sola50

lekentpar28

@lekentpar28
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt lekentpar28:Disse profilene har lekentpar28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje