Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til TommybProfilbildet til TigerProfilbildet til Reisende40Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til kmfantProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til KimmernProfilbildet til GhroltProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Klar 79Profilbildet til HommeProfilbildet til harepusenProfilbildet til TabbeProfilbildet til Sea_sailor
Profilbildet til MiaBProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til MatteStProfilbildet til sexworker202Profilbildet til yanaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MaykieProfilbildet til InsomniaProfilbildet til JupiterProfilbildet til ninatvProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til KWGProfilbildet til Roger84

lekentpar28

@lekentpar28
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt lekentpar28:Disse profilene har lekentpar28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje