Profilbildet til TheRose49Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ak00nProfilbildet til bait69Profilbildet til sportyboyProfilbildet til par_30Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ellenProfilbildet til line tvProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til NowheremanProfilbildet til KimmernProfilbildet til ElinesProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Anne72Profilbildet til Oslo 44
Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til DavinciProfilbildet til ak00nProfilbildet til JaNuSProfilbildet til lauraloveProfilbildet til RuienProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til miss76Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ZizouProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY

Lenaa23

@lena23
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenaa23:Disse profilene har Lenaa23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje