Profilbildet til LissaProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til mrroyalProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Slave g23Profilbildet til No StringsProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Andersen89Profilbildet til joniProfilbildet til foresterProfilbildet til agderProfilbildet til Hemne72Profilbildet til kmfant
Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til maritaProfilbildet til superteddProfilbildet til carogirlProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til JiJiProfilbildet til jenandProfilbildet til KongenProfilbildet til NannaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Kas=)Profilbildet til CharlesProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til MortenB

Lenaa23

@lena23
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenaa23:Disse profilene har Lenaa23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje