Profilbildet til Oslo27Profilbildet til SkårnesProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til AndroidProfilbildet til m52aProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til nord88Profilbildet til .tvliseProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til pitt76Profilbildet til Erlend:)
Profilbildet til OdinProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til angelica96Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til SnæxProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Hilde79Profilbildet til TommybProfilbildet til yanaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til KarinagayProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til No Strings

Lenaa23

@lena23
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenaa23:Disse profilene har Lenaa23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje