Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til DorcasProfilbildet til Mr.XProfilbildet til MrVoldProfilbildet til AyakachanProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Buffy93Profilbildet til TommybProfilbildet til OsloG21Profilbildet til naitsProfilbildet til jente2011Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til mann oslProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til 33
Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til julieProfilbildet til carogirlProfilbildet til plusSProfilbildet til Lars80Profilbildet til NyssaProfilbildet til BluwProfilbildet til Kas=)Profilbildet til freezinProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Tony21

Lenaa23

@lena23
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenaa23:Disse profilene har Lenaa23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje