Profilbildet til førdeparetProfilbildet til StianProfilbildet til Grom87Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Bimann43Profilbildet til KWGProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til jarlemannProfilbildet til TheMissProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til bakerProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til h_frodeProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til HexaProfilbildet til superteddProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Flekka18Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til JupiterProfilbildet til AyakachanProfilbildet til ole322Profilbildet til jonas93Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Cd28

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje