Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til TheMissProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til NjordProfilbildet til YongProfilbildet til -MissV-Profilbildet til burndocProfilbildet til IronheartProfilbildet til jadaellerneida
Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til urokraakeProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til pompelProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til OsloG21Profilbildet til northkickProfilbildet til NjordProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til bby123Profilbildet til Shjalom

Lenea

@lenea
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenea:Disse profilene har Lenea besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje