Profilbildet til halloisProfilbildet til BrumProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Lars80Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til jarlemannProfilbildet til IronheartProfilbildet til sportfuckProfilbildet til krsflortProfilbildet til Sonny55Profilbildet til MikeProfilbildet til Man30303Profilbildet til SammiProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Roger84Profilbildet til KimmernProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til hgsd1Profilbildet til buskerudProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til På_søkProfilbildet til JærguttenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til colargolProfilbildet til burndocProfilbildet til Sir John

Lenea

@lenea
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenea:Disse profilene har Lenea besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje