Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til superteddProfilbildet til KennethR88Profilbildet til julieProfilbildet til Roger84Profilbildet til Anne72Profilbildet til swedmanProfilbildet til ElviraProfilbildet til DionysusProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til AlexanderProfilbildet til AlesioProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Andersen89Profilbildet til rikkeintim
Profilbildet til CulprateProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til LissaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til NeonProfilbildet til halloisProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til LululuuProfilbildet til Niko9Profilbildet til MrbigProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til toro60Profilbildet til fintparProfilbildet til faithProfilbildet til martin,østfold

Lenea

@lenea
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenea:Disse profilene har Lenea besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje