Profilbildet til 2KosProfilbildet til sanjaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til naitsProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til jenandProfilbildet til carogirlProfilbildet til RosjerProfilbildet til leandroProfilbildet til MeeowProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til j18elverumProfilbildet til TabbeProfilbildet til Helene89
Profilbildet til bwillyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til losamantesProfilbildet til chipProfilbildet til sabriinaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til i love boysProfilbildet til superteddProfilbildet til ExodiaProfilbildet til MissMProfilbildet til AzathothProfilbildet til ElinesProfilbildet til Merethe21Profilbildet til faded

Lenea

@lenea
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenea:Disse profilene har Lenea besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje