Profilbildet til poffenProfilbildet til RonnProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til swedmanProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til jarlemannProfilbildet til tinaProfilbildet til BjornchProfilbildet til ManimalProfilbildet til MoaProfilbildet til Al Spacey
Profilbildet til JM28Profilbildet til jan50Profilbildet til **WanjaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til BecksProfilbildet til jannis25Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Anne72Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Leto78Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Marius

Lenea

@lenea
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenea:Disse profilene har Lenea besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje