Profilbildet til apeeassProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til zethProfilbildet til MariusProfilbildet til foresterProfilbildet til KvinnenProfilbildet til henrkjarProfilbildet til RomeoProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Helene89Profilbildet til krsflortProfilbildet til PussiProfilbildet til PhenrikProfilbildet til elinkoskos
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til JosepProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Kas=)Profilbildet til RosjerProfilbildet til Helene89Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til BillProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MannValdresProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Kalle2Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ArielProfilbildet til Neon

Lenemor

@lenemoren
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lenemor:Disse profilene har Lenemor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje