Profilbildet til Fin g30Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til fadedProfilbildet til AngelManProfilbildet til GoldenProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MedusaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Lill17Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til SiljeProfilbildet til sølProfilbildet til ChivasProfilbildet til superteddProfilbildet til førdeparet
Profilbildet til MrVoldProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til elghodeProfilbildet til RixnProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til johnrunProfilbildet til LauVauProfilbildet til Erik1337Profilbildet til latex66Profilbildet til miss76Profilbildet til DavinciProfilbildet til L_KProfilbildet til RantazticProfilbildet til KoseGutt89
  • 4 år, 5 måneder siden

    Lenemor

    Lenemor ble et registrert medlem 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje