Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til komigje69Profilbildet til RonnProfilbildet til faithProfilbildet til Tony21Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Stine1986Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til virtuveProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til MusashiProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Trappani89
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til GoldenProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til bunnyProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til DodraugenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til petzlProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til stuve92Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Robert Love
  • 4 år, 5 måneder siden

    Lenemor

    Lenemor endret profilbildet sitt 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje