Profilbildet til toro60Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til sisunorProfilbildet til KiwienProfilbildet til AzathothProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til skurk3Profilbildet til Klar 79Profilbildet til komigje69Profilbildet til Angel84Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Singel49Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til hank95Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til mizzyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ReidarProfilbildet til StaaleProfilbildet til sexworker202Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til xdresserProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Lenea

badboy84

@leon84
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt badboy84:Disse profilene har badboy84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje