Profilbildet til XL KukkProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til blaithinProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til simonaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til stuve92Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til shivaProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Tutta
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til par_30Profilbildet til NeonProfilbildet til urokraakeProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Matiine123Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til LokerProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Roger84Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Bimann43Profilbildet til elghodeProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Sammi

badboy84

@leon84
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt badboy84:Disse profilene har badboy84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje