Profilbildet til Haakon92Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Angel84Profilbildet til davidandreProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til ZeroProfilbildet til RomeoProfilbildet til losamantesProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til trannyboyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Ready4funProfilbildet til kmfantProfilbildet til CrossOda
Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til shado33Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til stuve92Profilbildet til wille455Profilbildet til HexaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til blaithinProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Passivg19Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Handyman31Profilbildet til harepusen

_riccovero_

@leonard
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt _riccovero_:Disse profilene har _riccovero_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje