Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til sisunorProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til ChrisCProfilbildet til YouwishProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til freaky2Profilbildet til jenandProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til SjtProfilbildet til ElinesProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til AngelManProfilbildet til Tinkerbell
Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Trh1980Profilbildet til BjornchProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til shinY_Profilbildet til Nic94Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til TommybProfilbildet til TorolavProfilbildet til LangbeinProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Isabella10Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til dia***Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Youwish

_riccovero_

@leonard
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt _riccovero_:Disse profilene har _riccovero_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje