Profilbildet til Skeva91Profilbildet til DionysusProfilbildet til lekenergodProfilbildet til LarsnProfilbildet til sportfuckProfilbildet til westpar76Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Cpt.NeMo
Profilbildet til regntøymannProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Difference___Profilbildet til KosMusProfilbildet til shaftyProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til xantippeProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til trisvikProfilbildet til Flekka18Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til MissProfilbildet til MrVoldProfilbildet til gamerosl

_riccovero_

@leonard
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt _riccovero_:Disse profilene har _riccovero_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje