Profilbildet til BluwProfilbildet til JiJiProfilbildet til PussiProfilbildet til andy1988Profilbildet til poffenProfilbildet til nord88Profilbildet til orro75Profilbildet til 33Profilbildet til .tvliseProfilbildet til MartinosloProfilbildet til JaNuSProfilbildet til krsflortProfilbildet til BillProfilbildet til RockDudeProfilbildet til kennethProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til CharlesProfilbildet til Anne72Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til toro60Profilbildet til dp72Profilbildet til KosMusProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Lica89Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KvastenProfilbildet til nada000Profilbildet til BillProfilbildet til KjellarProfilbildet til Mikkel82

Leticia

@leticia
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje