Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Huldra89Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til BistvgProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LatexleahProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til dp72Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Sjt
Profilbildet til kinky667Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til TheMissProfilbildet til pellepoleProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til solaProfilbildet til MandrakeProfilbildet til bwillyProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til YongProfilbildet til norseman9Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til ZizouProfilbildet til Tommyb

Leticia

@leticia
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje