Profilbildet til CalaDorProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Slappen72Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til bakerProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til hank95Profilbildet til EspenProfilbildet til .tvliseProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Jontass
Profilbildet til SherylProfilbildet til C.lop14Profilbildet til jenandProfilbildet til toro60Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til cat68Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til GhroltProfilbildet til BluwProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Mjau Lhmr

Leticia

@leticia
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje