Profilbildet til Trappani89Profilbildet til AngelManProfilbildet til pia1975Profilbildet til BergenoProfilbildet til Thea92Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til RAPID4Profilbildet til sverre89Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ThomasassProfilbildet til jonas93Profilbildet til Joachim*
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til No StringsProfilbildet til ShjalomProfilbildet til JontassProfilbildet til Modesty56Profilbildet til NylongummiProfilbildet til SKubrickProfilbildet til KogKProfilbildet til nada000Profilbildet til hank95Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til silverProfilbildet til Klar 79Profilbildet til StianProfilbildet til CulprateProfilbildet til På_søk

Leticia

@leticia
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje