Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til zailoProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MM77Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ZaxProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til NinnaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til JustinProfilbildet til Andii
Profilbildet til SnæxProfilbildet til CleoProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MedusaProfilbildet til ak00nProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til TengilProfilbildet til På_søkProfilbildet til NinnaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Joey77Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til andy1988Profilbildet til moss73

Leticia

@leticia
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje