Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til bait69Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MartinosloProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til vekten75Profilbildet til OdinProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til OlavsenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til No StringsProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til 33Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til mizzyProfilbildet til komigje69Profilbildet til pompelProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til TengilProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til andy1988Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til sluggernProfilbildet til petrus1956

Leticia

@leticia
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje