Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Kas=)Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til wille455Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til InnlandetProfilbildet til geddimannProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til MatteStProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til jente2011Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til KatherineProfilbildet til carmellaProfilbildet til vekten75Profilbildet til RockDudeProfilbildet til BluwProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LåtteProfilbildet til xantippeProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til angelica96Profilbildet til lalapar

Leticia

@leticia
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje