Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til MidasProfilbildet til maler.nProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til AndyrjProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til MortenBProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til MissBlackrose
Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til silverProfilbildet til MissProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Tine cdProfilbildet til RomeoProfilbildet til kennethProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Terje44Oslo

Leticia

@leticia
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje