Profilbildet til Caleron86Profilbildet til KongenProfilbildet til CulprateProfilbildet til ThomasassProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til DjeimiProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til urokraakeProfilbildet til i love boysProfilbildet til StavangerProfilbildet til ZaxProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til chefdepomme
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til pitt76Profilbildet til godheksaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Angel84Profilbildet til BjornchProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Mossing34Profilbildet til qwerty19Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til ParKos2239

Leticia

@leticia
aktiv 6 dager, 22 timer siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje