Profilbildet til LåtteProfilbildet til chipProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Donatello21Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til orro75Profilbildet til sola50Profilbildet til godsg1Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til AjscreamProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til FreshnessProfilbildet til SoffiProfilbildet til nelg90
Profilbildet til MarwinProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til EvensProfilbildet til LatexleahProfilbildet til davidandreProfilbildet til MatteStProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til knutbrg
  • 1 år, 5 måneder siden

    Leticia

    Leticia endret profilbildet sitt 1 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje