Profilbildet til sola50Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Floppa1Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til bergenm30Profilbildet til poopITboyProfilbildet til mindwtoProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til BergenoProfilbildet til AlexanderProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til MeeowProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Ready4funProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til AvalonProfilbildet til xantippeProfilbildet til NightdiverProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til ScorpionProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til lekenergodProfilbildet til mindwtoProfilbildet til MatteStProfilbildet til miss76Profilbildet til simona

Leticia

@leticia
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje