Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ErogenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til AmpriProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til kennethProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til CdrypaProfilbildet til yanaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til ValeriaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til SjtProfilbildet til Trappani89Profilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til KvastenProfilbildet til BjornchProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til two-playfulProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til ani5Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Something enters the room

Leticia

@leticia
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje