Profilbildet til 2KosProfilbildet til harepusenProfilbildet til Osl38Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til TommybProfilbildet til CindyCDProfilbildet til davidandreProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Grom87Profilbildet til ZeroProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Latex50Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Difference___Profilbildet til ingolad
Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til jannis25Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Osl38Profilbildet til TommybProfilbildet til C.lop14Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til faithProfilbildet til sweettortureProfilbildet til ElinesProfilbildet til NyssaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til fotfetisj

Leticia

@leticia
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje