Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til KimmernProfilbildet til bergen89Profilbildet til colargolProfilbildet til StianProfilbildet til nelg90Profilbildet til vekten75Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til ZeroProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til LenemorProfilbildet til TorolavProfilbildet til Life is a game
Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ErogenProfilbildet til dewill77Profilbildet til MariusProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til hank95Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til @nn@Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til joniProfilbildet til SammiProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Par.Stange Hun

Leticia

@leticia
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje