Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til virtuveProfilbildet til dp72Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Osl38Profilbildet til XjanneProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til IngunnProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til hank95Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til JontassProfilbildet til krsflortProfilbildet til Flexiguy40
Profilbildet til cat68Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til BluwProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til JavhaxProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til jens41Profilbildet til ValeriaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til JustinProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til supertedd

Leticia

@leticia
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje