Profilbildet til XjanneProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til StaaleProfilbildet til JontassProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Flekka18Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til joniProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til StianProfilbildet til XenaProfilbildet til .tvliseProfilbildet til stuve92Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Joey77
Profilbildet til ToremannProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til toro60Profilbildet til ToyenProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til DionysusProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til JærguttenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Hilde79

Leticia

@leticia
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje