Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SarlimeProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til joniProfilbildet til Kate WProfilbildet til MedusaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til hank95Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Bimann43Profilbildet til wille455Profilbildet til lovebbwProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til testoman
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til BecksProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til PhenrikProfilbildet til babybooProfilbildet til DionysusProfilbildet til ZeroProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til KimmernProfilbildet til Crazy92Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til forester

Leticia

@leticia
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Leticia:Disse profilene har Leticia besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Leticia

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Rett på sak 🙂

Hva jeg hater mest

Fisting og smerte

Fritekst

Trønderdame på 40 år, søker treff, ikke “nettkos”.. Forlanger sykdomsfrihet, full diskresjon og renslighet.
Får lettest orgasme ved vanlig knulling, derfor ikke så happy for timelange forspill eller annen unødig fikling. 🙂 Rett på sak, tenner ikke på overvektige (sorry, ikke vondt ment, men sånn er det bare) og please, ikke klikk meg hvis du ikke kan treffes relativt kjapt/ikke kan vise ansikt priv/ikke har pikk over 16 cm/ikke er mobil i midtnorge.
Liker du ikke kravene, dropp å klikk meg 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje