Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til ZeroProfilbildet til EspenProfilbildet til MoaProfilbildet til jenandProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til KjellarProfilbildet til angelica96Profilbildet til FinelineProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til BadboyProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til TheRose49
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til NettstedetProfilbildet til beitoProfilbildet til stuve92Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LeneaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Lars80Profilbildet til ScorpionProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Osl38Profilbildet til talkman

Leto78

@leto78
aktiv 11 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Leto78:Disse profilene har Leto78 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje