Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til TuttaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til carmellaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til NeonProfilbildet til mindwtoProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til MarwinProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til DorcasProfilbildet til Reina21Profilbildet til 2hot4U
Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Osl38Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til OdinProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til RubberkingProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til pierceddickProfilbildet til sola50Profilbildet til pleasure4u2n8

Leto78

@leto78
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Leto78:Disse profilene har Leto78 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje