Profilbildet til TheRose49Profilbildet til apeeassProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til LizzyProfilbildet til MariusProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til gameroslProfilbildet til orphansProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SylvesterProfilbildet til XenaProfilbildet til EscobarProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til bby123Profilbildet til MikeProfilbildet til kennedy85
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til NjordProfilbildet til simonaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til englevingerProfilbildet til SKubrickProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til KWGProfilbildet til SussProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Freddyfe

Leto78

@leto78
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Leto78:Disse profilene har Leto78 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje