Profilbildet til guttenProfilbildet til tinaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til NinnaProfilbildet til MaykieProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til CindyCDProfilbildet til pia1975Profilbildet til line tvProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Trappani89
Profilbildet til FinelineProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MrVoldProfilbildet til faithProfilbildet til hgsd1Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MannValdresProfilbildet til colargolProfilbildet til smoker;)Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Crazy92Profilbildet til vigdis 48

Leto78

@leto78
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Leto78:Disse profilene har Leto78 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje