Profilbildet til RogermadsProfilbildet til simonaProfilbildet til maritaProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Jan46Profilbildet til englevingerProfilbildet til Linda_25Profilbildet til afrikarProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til badboy1986Profilbildet til DavinciProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Sonny55Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til latino123
Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til PhenrikProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MusashiProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Mr.X

Leto78

@leto78
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Leto78:Disse profilene har Leto78 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje