Profilbildet til TordenspydProfilbildet til toro60Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til SjtProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til nattroseProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til stor pungProfilbildet til leandroProfilbildet til petrus1956Profilbildet til guttenProfilbildet til NyssaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Brum
Profilbildet til babybooProfilbildet til TearyProfilbildet til davidandreProfilbildet til Matiine123Profilbildet til OsloG21Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til EvensProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Geirern92Profilbildet til KarinagayProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til m52aProfilbildet til mindwtoProfilbildet til regntøymann

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje