Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til XL KukkProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ElviraProfilbildet til Bimann43Profilbildet til KvinnenProfilbildet til orro75Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til binittedal31Profilbildet til NannaProfilbildet til NeonProfilbildet til ole322Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til BistvgProfilbildet til Svantepri
Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til jente2011Profilbildet til StaaleProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til NannaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til AlesioProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til DorcasProfilbildet til ellenProfilbildet til BluwProfilbildet til Floppa1Profilbildet til fotfetisj

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje