Profilbildet til joniProfilbildet til sjømannProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Jan46Profilbildet til På_søkProfilbildet til TengilProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Siba44Profilbildet til YouwishProfilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til halloisProfilbildet til jente2011Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til RonnProfilbildet til slaviProfilbildet til Klara31Profilbildet til SigvegalProfilbildet til simonaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Thea92Profilbildet til komigje69Profilbildet til burndoc

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje