Profilbildet til two-playfulProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til swedmanProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til leandroProfilbildet til ToremannProfilbildet til MarwinProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til SherylProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MartinosloProfilbildet til EscobarProfilbildet til TrhMann1973
Profilbildet til freaky2Profilbildet til TordenspydProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til AlesioProfilbildet til monique tvProfilbildet til ZeroProfilbildet til charlotee23Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Tobben28Profilbildet til CdrypaProfilbildet til ArielProfilbildet til YouwishProfilbildet til CindyCDProfilbildet til RuienProfilbildet til C.lop14

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje