Profilbildet til RantazticProfilbildet til StrazoProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til maritaProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til staalmannenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til moss73Profilbildet til komigje69Profilbildet til ShineProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til RomeoProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Tiger
Profilbildet til StrazoProfilbildet til NowheremanProfilbildet til bergen89Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til MusashiProfilbildet til monique tvProfilbildet til godheksaProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til trannyboyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Kalle2
  • 3 måneder siden

    jenny21

    jenny21 ble et registrert medlem 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje