Profilbildet til guttenProfilbildet til TearyProfilbildet til RubberkingProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til LookmeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til MusashiProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Caleron86Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til PhenrikProfilbildet til henrkjarProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Buffy93Profilbildet til troendern93Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til SammiProfilbildet til sanjaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til ReidarProfilbildet til Merethe21Profilbildet til pia1975Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til KjellarProfilbildet til Mr.XProfilbildet til badboy1986
  • 6 dager, 8 timer siden

    jenny21

    jenny21 ble et registrert medlem 6 dager, 8 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje