Profilbildet til babybooProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til mizzyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til vanosm52Profilbildet til ingoladProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til BottomProfilbildet til Jan46Profilbildet til frekkis71Profilbildet til sexypar85Profilbildet til henrkjarProfilbildet til jadaellerneida
Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til carogirlProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til mann oslProfilbildet til kjelli77Profilbildet til StavangerProfilbildet til knutbrgProfilbildet til komigje69Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til oslokosProfilbildet til bunnyProfilbildet til moss73Profilbildet til TigerProfilbildet til Alexander44Profilbildet til RogermadsProfilbildet til **Mrs.Mathea

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje