Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Trappani89Profilbildet til SuzProfilbildet til AyakachanProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SnæxProfilbildet til Osl38Profilbildet til Par på camProfilbildet til fadedProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til LiberiuS
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ElleseusProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til TheReaderProfilbildet til HexaProfilbildet til Roger84Profilbildet til mindwtoProfilbildet til HardRockProfilbildet til Kas=)Profilbildet til KatherineProfilbildet til TheRose49Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til sluggernProfilbildet til burndocProfilbildet til Gutt20sør

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje