Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til gameroslProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til ZaxProfilbildet til KimmernProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Dotto81Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Reina21Profilbildet til Klara31Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til lekenergod
Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til godsg1Profilbildet til wille455Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til solaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til ChivasProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til IntrMannProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Ariel

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje