Profilbildet til Natasha93Profilbildet til 33Profilbildet til snirlenProfilbildet til DorcasProfilbildet til DragongirlProfilbildet til agderProfilbildet til ole322Profilbildet til orro75Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til NettstedetProfilbildet til NeonProfilbildet til guttenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Singel49Profilbildet til Flexiguy40
Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til sjømannProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til OdinProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til vekten75Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Mossing34Profilbildet til westpar76Profilbildet til kastrdProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Avalon

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje