Profilbildet til dogbayProfilbildet til ingoladProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Ready4funProfilbildet til BjornchProfilbildet til bakerProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Lez 40Profilbildet til zethProfilbildet til JimBodenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til MaykieProfilbildet til KWGProfilbildet til SalsaDanser`n
Profilbildet til pvcloveProfilbildet til staalmannenProfilbildet til StrazoProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til mark04Profilbildet til frekkis71Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til OdinProfilbildet til henrkjarProfilbildet til freaky2Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Mr.XProfilbildet til chefdepomme

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje