Profilbildet til TigerProfilbildet til LenemorProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til mrtoreProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til ElviraProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til losamantesProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Hilde79Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til zethProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til SakoProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SjtProfilbildet til swedmanProfilbildet til Aman4U2

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje