Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til AyakachanProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ManimalProfilbildet til LåtteProfilbildet til ak00nProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til stian93Profilbildet til Kate WProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til No StringsProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til skurk3
Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til maritaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SiljeProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til SammiProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til oslokos

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje