Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til xantippeProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ElviraProfilbildet til Nic94Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til faith
Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Torill1979Profilbildet til bamsefarProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til HazeProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Lez 40Profilbildet til godheksaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til ZeroProfilbildet til spruksProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje